Premiera de televiziune - “Ex Machina”

07 Septembrie 2016

Premiera de televiziune - “Ex Machina”

Debutul regizorul al lui Alex Garland este un film science-fiction, premiat la Oscar in 2016 pentru efecte vizuale. „Ex Machina”, povestea umanoidului Ava, se vede in premiera de televiziune pe Digi Film vineri, 9 septembrie, de la ora 22:00.

Alex Garland e cunoscut ca scenaristului filmelor SF „28 Days Later” si „Sunshine”, ambele regizate de Danny Boyle.

Caleb e fericitul castigator al unei loterii organizate in cadrul companiei unde lucreaza. La concurs au luat parte cei mai buni angajati, iar premiul consta in participarea la un experiment inedit, condus de antreprenorul Nathan, geniu miliardar. Jobul lui Caleb e sa monitorizeze comportamentul umanoidului Ava. Protagonistul este atras intr-un puternic joc psihologic care il va determina sa aleaga intre Ava omul si Ava robotul. “Ex Machina” are o poveste simpla, dar trateaza un subiect profund, complex si filozofic. Ce altceva ne face umani, dincolo de dorinta de supravietuire?

In rolurile principale ii vedem pe Alicia Vikander (Ava) si Domhnall Gleeson (Caleb). Cei doi au mai jucat impreuna in drama romantica „Anna Karenina”. Oscar Isaac intra in pielea miliardarului Nathan.

La Golden Globes 2016, Alicia Vikander primeste doua nominalizari, pentru rolurile din „Ex Machina” si „The Danish Girl”. In acelasi an, Vikander pleaca acasa cu Oscarul pentru rolul din "The Danish Girl", drama in care joaca alaturi de un alt castigator al Oscarului - Eddie Redmayne.

Lansat in Marea Britanie, "Ex Machina" a fost primit cu entuziasm atat de critici, cat si de public.

Premiera tv: EX MACHINA

Primul film al lui Alex Garland, câștigător al premiului Oscar pentru efecte vizuale, se vede în premieră de televiziune pe Digi Film vineri, ora 22:00.

Posted by Digi Film on Tuesday, September 6, 2016

Cine se uita?

 Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii

DISEARA LA DIGI FILM vezi tot programul 20:00 Cum stii daca ai noroc? 22:05 Viciu inerent 01:05 Martor tacut 02:35 Inocenta
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.
go top