„Harry Potter and the Death Hallows”: au inceput pregatirile pentru batalia finala

09 Decembrie 2016

„Harry Potter and the Death Hallows”: au inceput pregatirile pentru batalia finala

Ultima carte Harry Potter, scrisa de J.K.Rowling, a cunoscut doua adaptari cinematografice, iar pe 10 decembrie, Digi Film difuzeaza prima parte. „Harry Potter and the Death Hallows 1” incepe la ora 20:00.

Daniel Radcliffe, Rupert Grint si Emma Watson isi reiau rolurile in aceasta poveste in care Harry Potter incearca sa gaseasca si sa distruga secretul imortalitatii lui Voldemort. In ciuda lungii prieteni intre cei trei protagonisti, forte intunecate, tensiuni amoroase si secrete bine pastrate ar putea sabota misiunea acestora.

David Yates se intoarce si el sa regizeze. Pentru prima data, J.K. Rowling se numara pe scurta lista a producatorilor.

Filmul a fost lansat in 19 noiembrie, 2010 si a devenit al treilea film ca numar de incasari din toata seria. Cu 960 de milioane de dolari, Prima partea din ultimul capitol al povestii lui Harry Potter este al treilea cel mai bun film ca incasari dupa „Toy Story 3” si „Alica in Wonderland”.

Acest film n-a iesit nici el din atentia Academiei Americane de Film, obtinand doua nominalizari la gala cu numarul 83 pentru Cele mai bune efecte vizuale si Cele mai bune decoruri - capitole la care franzica a excelat de fiecare data.

Penultima parte din serie introduce inca si mai multe personaje, o poveste complexa, cu multe tonuri gotice, dar si cu ceva umor.

Cum seria filmelor „Harry Potter” se apropie de sfarsit, asa si concursul care va poate aduce o excursie in Londra. Inca puteti participa la concurs. Descoperiti mai multe aici.Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii

DISEARA LA DIGI FILM vezi tot programul 20:00 27 de rochii 21:55 Unde vei fi poimaine? 23:55 Povestea X a Americii 01:20 Trei crime
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.
go top