Filmele lunii ianuarie – „Source Code”

06 Ianuarie 2017

Filmele lunii ianuarie – „Source Code”

Action thrillerul „Source Code” ne ofera o experienta stiintifico-fantastica care ne va tine cu sufletul la gura si se vede sambata, 7 ianuarie, pe Digi Film.

Subiectul filmului se invârte in jurul teoriilor despre universuri paralele si ni-l prezinta pe capitanul Colter Stevens (Jake Gyllenhaal), care se trezeste in corpul lui Sean, un barbat necunoscut, intr-un drum spre Chicago.

Protagonistul ia parte la un experiment guvernamental care se numeste Codul Sursa, un program care ii ofera posibilitatea sa retraiasca ultimele 8 minute din viata lui Sean. Colter va trai explozia trenului iar si iar, incercand sa adune cat mai multe indicii prin intermediul carora sa prinda personajul diabolic din spatele atentatului si sa previna si un nou atac. Tot acest proiect se desfasoara in tren, sub ochii Christinei (Michelle Monaghan), o tanara cu care va construi o relatie romantica si pe care se va incapatana sa o salveze.

Duncan Jones (Moon), regizorul filmului, reuseste cu siguranta sa isi creeze un renume in domeniul SF-urilor. Scenariul ii apartine lui Ben Ripley, care dezvolta actiunea pas cu pas si o alterneaza cu detalii psihologice.
Frumoasa, expresiva si inteligenta, Vera Farmiga este impresionanta in rolul cpt. Colleen Goodwin, fiind vocea coordonatoare care il ghideaza pe Stevens. In distributie ii mai vedem si pe Jeffrey Wright, Michael Arden si Craig Thomas.

Intens, cu multe rasturnari de situatie si cu teorii interesante, „Source Code” e o experienta memorabila.

V-am convins? Deschideti televizoarele de la 21:55, pe Digi Film.Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii

DISEARA LA DIGI FILM vezi tot programul 20:00 Imperium 21:45 Gladiatorul 02:00 Drumuri americane 04:45 Marie Antoinette
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.
go top