Filmul lunii ianuarie: „The A-Team”

30 Decembrie 2016

Filmul lunii ianuarie: „The A-Team”

„Cautati in continuare de guvern, supravietuiesc ca mercenari”.

Ei sunt „Echipa de soc”!

Remake al unui serial din anii '80, „Echipa de soc” este o comedie chiar mai reusita decat filmul original si se vede duminica, 1 ianuarie, de la ora 20:00, pe Digi Film.

Produs de Twentieth Century Fox Film Corporation si regizat de Joe Carnahan, filmul promite replici amuzante, scene explozive si efecte speciale. La scenariu, alaturi de Carnahan, au lucrat Brian Bloom si Skip Woods.

Distributia aduce nume mari.In rolurile principale evolueaza Liam Neeson, Bradley Cooper, Sharlto Copley si Quinton “Rampage” Jackson.

Alfa Team este o echipa incredibil de eficienta, formata din patru fosti soldati din Fortele Speciale. Liam Neeson, cunoscut pentru „Lista lui Schindler” si box-office-ul „Teroare in Paris”, il portretizeaza pe John „Hannibal” Smith, un bun planificator in misiuni periculoase. I se alatura si Bradley Cooper (Templeton „Face” Peck), devenit faimos datorita comediei de succes „Marea Mahmureala”. Quinton 'Rampage' Jackson este caporalul Bosco Albert “B.A. (Bad Attitude), soferul si musculosul echipei, iar Sharlto Copley („District 9”) interpreteaza rolul lui Murdock, un pilot talentat, dotat cu o doza de nebunie.

Dupa 8 ani si 80 de misiuni reusite, cei patru se afla pe front in Irak, unde primesc o misiune secreta de la un agent CIA. Misiunea este indeplinita in stilul lor caracteristic, insa atunci cand se intorc la baza sunt invinovatiti de moartea generalului Morisson. Dupa 6 luni de inchisoare militara, baietii evadeaza si sunt gata sa isi reabiliteze numele. Si o fac in stil mare! Hannibal aduce laolalta membrii echipei, cu scopul de a isi demonstra nevinovatia si de a identifica adevaratii vinovati.

In film ii mai putem vedea pe Jessica Biel, Patrick Wilson si Gerald McRaney.

V-am convins? Deschideti televizoarele de la ora 20:00, pe Digi Film.
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii

DISEARA LA DIGI FILM vezi tot programul 20:00 Iepurasul casei 21:35 Marie Antoinette 23:35 Viciu inerent 01:15 Trei crime
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.
go top