Shaft

Shaft
Actiune, Aventura
 
Regia: John Singleton
Cu: Samuel L. Jackson
Durata: 99 minute

Detectivul NYPD John Shaft il aresteaza pe Walter Wade Jr dupa ce acesta este implicat intr-o crima pe motive rasiale. Martorul cheie dispare insa, Wade isi plateste cautiunea, iar Shaft nu stie ce sa mai faca.

Doi ani mai tarziu, Wade se prezinta in fata magistratilor pentru a fi judecat, increzator ca banii si influenta tatlui sau ii vor decide nevinovatia.

In tot acest timp, Shaft cauta martorul cheie pe care Wade il vrea mort.

 Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii

Exception encountered while evaluating XTemplate code: WIDGET : /widgets/general/program-diseara/program-diseara ERROR : Webservice 'http://www.digi-film.ro/ws/epg/program_tv_uploaded.php' did not returned an array! 503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 1046190097


Varnish cache server

LINE : 282 FILE : /srv/www/websites/www.digi-film.ro/htdocs/classes/OneDB/OneDB_JSONCollection.class.php
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.
go top