Reteaua de socializare

The Social Network
Biografic, Comedie, Drama
 
Regia: David Fincher
Cu: Jesse Eisenberg, Justin Timberlake
Durata: 120 minute

Filmul se concentrează pe evolutia retelei sociale Facebook, creata in 2004, in campusul Harvard, si modul in care succesul peste noapte si a bogatiei au schimbat vietile celor care au creat-o.

Intr-o noapte in anul 2003, un student la Harvard un geniu in programare, pe nume Mark Zuckerberg, se aseaza la calculatorul sau si incepe sa lucreze la o idee noua. Ceea ce incepe in camera lui de camin devine curand o retea globala si o revolutie sociala in comunicare. Dupa sase ani si cu 500 de milioane de prieteni mai mult, Mark Zuckerberg devine cel mai tanar miliardar din istorie ... dar pentru acest antreprenor, succesul duce la complicatii atat personale, cat si juridice.

 Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii

DISEARA LA DIGI FILM vezi tot programul 20:00 27 de rochii 21:55 Unde vei fi poimaine? 23:55 Povestea X a Americii 01:20 Trei crime
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.
go top