Recompensa cu bucluc

The Bounty Hunter
Actiune, Comedie, Dragoste
 
Regia: Andy Tennant
Cu: Gerard Butler, Jennifer Aniston
Durata: 110 minute

Milo Boyd (Gerard Butler), un agent de recuperare fara noroc, primeste in sfarsit misiunea vietii lui: i se cere nici mai mult nici mai putin decat sa puna mana pe fosta lui nevasta, reportera Nicole Hurley (Jennifer Aniston), care incerca sa scape de inchisoare.  La inceput, el crede ca va castiga extrem de usor banii de recompensa, dar cand Nicole ii fuge printre degete, pentru a urmari o pista in legatura cu musamalizarea unei crime, Milo isi da seama ca nu-i va merge de loc usor cu Nicole.

Fostii soti se razboiesc continuu unul cu altul – pana cand ajung in situatia de a fugi mancand pamantul pentru a-si salva viata.  Ei crezusera ca legamintele de casnicie – de iubire, respect si supunere – erau cel mai greu de respectat, dar s-au inselat amarnic – sa reusesti sa te mentii in viata pare acum un lucru cu mult mai greu de realizat.  Lui Andy Tennant (Hitch, Sweet Home Alabama) ii apartine regia filmului.Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii

DISEARA LA DIGI FILM vezi tot programul 20:00 Gravidul 21:50 Godzilla 01:15 Grimsby  02:30 Mesaj pentru tine
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.
go top