Psycho

PSYCHO
Drama, Thriller
 
Regia: Gus Van Sant
Cu: Vince Vaughn
Durata: 105 minute
An: 1998

Marion Crane, o tanara secretara, fura 400.000 de dolari pentru a-l ajuta pe prietenul ei Sam Loomis. Insa, in drum spre California, se rataceste si trage la Motelul Bates.

Proprietarul, Norman Bates, locuieste impreuna cu mama lui in casa de langa motel. Peste o saptamana, Marion este data disparuta, nimeni nu-i poate da de urma nici ei si nici banilor. Sam, Lila - sora ei, si un detectiv particular nu au reusit sa-i dea de urma. Dar un secret mortal asteapta sa fie descoperit in interiorul casei Bates.

 Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii

DISEARA LA DIGI FILM vezi tot programul 20:00 Oblivion. Planeta uitata 22:00 Asasin american 23:50 Cainele... sau viata! 01:30 Ucide-ti prietenii
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.
go top