Politist de gradinita

Kindergarten Cop
Aventura, Comedie
 
Regia: Ivan Reitman
Cu: Arnold Schwarzenegger, Carroll Baker, Linda Hunt, Pamela Reed, Penelope Ann Miller, Richard Tyson
Durata: 111 minute minuteÎn acest thriller presărat din belşug cu situaţii comice care a avut aproape 100 de milioane de dolari încasări în prima săptămână a apariţiei sale în cinematografele americane, Arnold Schwarzenegger îl intepretează pe John Kimble, un detectiv dur, capabil de orice pentru a-i prinde pe răufăcători. El se află pe punctul de a pune mâna pe un traficant de droguri lipsit de scrupule, pe nume Cullen Crisp. Singura persoană care poate depune mărturia menită să-l pună definitiv în spatele gratiilor pe Crisp este chiar fosta soţie a acestuia.

Problema e că femeia a dispărut fără urmă, tot ce ştie Kimble fiind numele unei grădiniţe din Oregon pe care o urmează fiul ei de şase ani. Pentru că lucrurile nu ies aşa cum îşi doreşte, vajnicul detectiv se vede nevoit să lucreze sub acoperire ca... poliţist de grădiniţă.

În timp ce se zbate să pună mâna pe ticălos, Kimble îşi găseşte timp şi pentru o idila cu una dintre educatoarele de la grădiniţă, frumoasa Joyce (Penelope Ann Miller).

 Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii

DISEARA LA DIGI FILM vezi tot programul 20:00 Oblivion. Planeta uitata 22:00 Asasin american 23:50 Cainele... sau viata! 01:30 Ucide-ti prietenii
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.
go top