Omul din interior

INSIDE MAN
Drama, Thriller
 
Regia: Spike Lee
Cu: Denzel Washington, Clive Owen, Jodie Foster
Durata: 129 minute
An: 2006

Denzel Washington, Clive Owen si Jodie Foster reprezinta piese dintr-un puzzle complicat, in care lucurile nu sunt niciodata ceea ce par.

Washington este un detectiv nou promovat care trebuie sa se ridice deasupra unui scandal de coruptie, Owen este un criman genial care gaseste un mod nou de a jefui o banca, iar Foster este o avocata misterioasa si influenta din Manhattan care obtine exact ceea ce doresc clientii care o angajeaza si o platesc.

Patru persoane costumate in zugravi intra intr-o Banca din Manhattan, sucursala de baza din Wall Street a unei institutii financiare importante la nivel mondial, unde planuiesc o operatiune de asediu asupra bancii, iar cei 50 de clienti si personalul devin o garantie neasteptata in acest jaf.

Detectivii Departamentului de Politie din New Zork, Keith Frazier (Denzel Washington) si Bill Mitchell (Chiwetel Ejiofor) sunt trimisi pe post de negociatori pentru eliberarea de ostateci, avand misiunea de a stabili un contact cu leaderul talharilor, Dalton Russel (Clive Owen), si de a asigura eliberarea in siguranta a ostaticilor.

Jefuitorii par a fi in mod continuu cu un pas inaintea politistilor, pacalindu-i de fiecare data pe Frazier si Darius. Suspiciunile lui Frazier potrivit carora ar fi vorba despre ceva mult mai complicat de aceasta data decat isi imagineaza ceilalti se dovedesc justificate odata cu aparitia lui Madeline White (Jodie Foster), un jucator puternic cu intentii neclare, care cere o intalnire privata cu Russel.

Dar ce vor, de fapt, jefuitorii? De ce nu a mers nicio metoda in a usura situatia, de ce se intinde ora dupa ora? Frazier este convins ca exista legaturi invizibile, iar negociatori secreti fac sa creasca instabilitatea situatiei de la un moment la altul.Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii

DISEARA LA DIGI FILM vezi tot programul 20:00 Oblivion. Planeta uitata 22:00 Asasin american 23:50 Cainele... sau viata! 01:30 Ucide-ti prietenii
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.
go top