Lumea apelor

Waterworld
Actiune, SF, Thriller
 
Regia: Kevin Reynolds
Cu: Kevin Costner
Durata: 136 minute

Unul dintre cele mai scumpe filme din istoria cinematografiei, Waterworld este un science-fiction a carui actiune se petrece undeva într-un viitor îndepartat si înfricosator cand Pamantul este acoperit în totalitate de apa, iar oamenii încearca sa supravietuiasca asa cum pot. Unul dintre acestia este Mariner, un razboinic dur care s-a adaptat la mediu dezvoltandu-si un fel de bronhii. El navigheaza pe apele nesfarsite pe o barca rudimentara si supravietuieste din vanzarea unor plante cu efecte magice oamenilor de pe o insula izolata. Considerandu-l mutant acestia îl vor face prizonier.

Cand insula este atacata de o banda de psihopati, numita The Smokers, care cutreiera apele pe skijet-uri, Mariner reuseste sa evadeze alaturi de doua femei, Helen (Jeanne Tripplehorn) si fiica ei, Enola. The Smokers, condusi de infamul Deacon (Dennis Hooper), reusesc sa o rapeasca pe Enola, care are pe spate tatuata harta care îi va ghida spre Dryland, singurul loc al planetei neinundat. Din acest moment lucrurile se complica si batalia finala dintre Mariner si Deacon este una pe cinste.

Waterworld a avut un buget de 235 de milioane de dolari si a fost co-produs de Kevin Kostner. Efectele speciale sunt fabuloase, constituind principalul punct de atractie al filmului.

 Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii

DISEARA LA DIGI FILM vezi tot programul 20:00 Imperium 21:45 Gladiatorul 02:00 Drumuri americane 04:45 Marie Antoinette
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.
go top