Julie si Julia

Julie & Julia
Biografic, Comedie, Dragoste, Drama
 
Regia: Nora Ephron
Cu: Meryl Streep, Amy Adams, Chris Messina
Durata: 123 minute minute

Meryl Streep este Julia Child iar Amy Adams este scriitoarea Julie Powell in comedia Norei Ephron, Julie & Julia.

Julia este femeia care a schimbat pentru totdeauna modul de a gati al americanilor. Dar in 1948, Julia Child (Meryl Streep) nu era decât o americana obisnuita care traia in Franta.  Ajunsese la Paris datorita slujbei sotului ei, iar ea, din cauza firii ei neobosite, dorea sa-si gaseasca o ocupatie.

Dupa cincizeci de ani, Julie Powell (Amy Adams) se afla intr-un impas.  Pentru ca se apropie de 30 de ani, traieste in Queens si lucreaza intr-un mediu cenusiu, in timp ce prietenele ei obtin succese uluitoare, ea se hotaraste sa urmeze un plan  care sa-i valorifice toate energiile.  Julie decide ca intr-un an sa incerce toate cele 524 de retete din cartea de bucate a Juliei Child: Mastering the Art of French Cooking (pe care Child o scrisese impreuna cu Louise Bertholle si Simone Beck) – si sa scrie pe blog despre experientele ei culinare.

Regizoarea, scenarista si producatoarea Nora Ephron combina cu iscusinta cele doua povesti adevarate intr-o comedie care demonstreaza ca atunci când folosesti proportiile potrivite de pasiune, obsesie si unt, poti sa-ti schimbi viata si sa-ti implinesti visul.

 Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii

DISEARA LA DIGI FILM vezi tot programul 20:00 In Bruges 21:45 Invadarea lumii : Batalia Los Angeles 23:40 ULTRAVIOLET 01:25 ANNABELLE
go top