Hellboy - Eroul scapat din Infern

Hellboy
Actiune, Aventura, Horror, SF
 
Regia: Guillermo del Toro
Cu: Ron Perlman, Selma Blair
Durata: 132 minute

Nascut in flacarile iadului acum 60 de ani in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, Hellboy (Ron Perlman) a fost adus pe Pamant de catre un nebun malefic, Grigori Rasputin (Karel Roden) pentru a dezlantui fortele raului. Desemnat prezicator al Apocalipsei, Hellboy a fost salvat de Fortele Aliate conduse de profesorul Broom (John Hurt), fondator al B.C.A.F.P. clandestin (Biroul de Cercetare si Aparare Impotriva Fenomenelor Paranormale), care l-a crescut ca pe un fiu, dezvoltandu-i darurile paranormale extraordinare. In ciuda originilor sale intunecate, Hellboy devine un campion al binelui, luptand impotriva fortelor malefice care ameninta lumea noastra.

La B.C.A.F.P., Hellboy devine o parte a unei familii neobisnuite care ii include pe telepaticul „Mer-Man” Abe Sapien (Doug Jones) si Liz Sherman (Selma Blair), care este pirokinetica. Ascunsi de insasi societatea pe care trebuie sa o protejeze, ei reprezinta linia intai in lupta cu Rasputin- care incearca sa il aduca pe Hellboy din nou de partea raului si sa se foloseascã de puterile lui pentru a ajunge la Armageddon.

 Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii

DISEARA LA DIGI FILM vezi tot programul 20:00 Hoata de identitate 21:55 In carne vie 23:50 Mulholland Drive 00:55 Vanatoarea de mafioti
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.
go top