Eroi de sacrificiu 2

The Expandables 2
Actiune, Aventura, Thriller
 
Regia: Simon West
Cu: Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Chuck Norris, Dolph Lundgren, Jason Statham, Jet Li
Durata: 102 minute

Barney Ross (Sylvester Stallone), Lee Christmas (Jason Statham), Yin Yang (Jet Li), Gunnar Jensen (Dolph Lundgren), Toll Road (Randy Couture) si Hale Caesar (Terry Crews), impreuna cu novicii Billy the Kid (Liam Hemsworth) si Maggie (Yu Nan), se reintalnesc cu domnul Church (Bruce Willis), care ii angajeaza pentru o misiune aparent banala.

cand lucrurile o iau razna, iar unul dintre ei plateste cu viata, eroii de sacrificiu sunt obligati sa se lupte intr-un un teritoriu ostil lor, in care sansele le sunt potrivnice. Hotarati sa se razbune, mercenarii provoaca haos si distrugere in tabara adversarilor, demoland tot ce le iese in cale si demascand o amenintare neasteptata: trei kilograme de plutoniu, cantitate suficienta cat sa modifice echilibrul marilor puteri nucleare ale lumii. Dar asta nu e nimic pe langa razbunarea impotriva ticalosului care l-a ucis pe unul dintre fratii lor. Razbunarea se va face in stilul eroilor de sacrificiu.

 Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii

DISEARA LA DIGI FILM vezi tot programul 20:00 Imperium 21:45 Gladiatorul 02:00 Drumuri americane 04:45 Marie Antoinette
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.
go top