Creaturi fioroase

Fierce Creatures
Comedie
 
Regia: Fred Schepisi, Robert Young
Cu: Jamie Lee Curtis, John Cleese
Durata: 93 minute

Cunoscutul om de afaceri Rod McCain conduce o firma de mare succes international, Octopus. Desi aparentele il indica drept un om devotat, un manager bun, ale carui firme sunt din ce in ce mai prospere, adevaratul sau scop este acela de a "stoarce" cat mai multi bani din firmele cumparate pentru a-i investi in alte afaceri menite sa aiba aceeasi soarta.

Povestea se complica atunci cand Rod McCain achizitioneaza o gradina zoologica in Marea Britanie si il pune conducator pe Rollo Lee. Desi la inceput Rollo Lee incearca sa transforme gradina zoologica intr-o gradina a animalelor fioroase, plan care este dat peste cap de farsele ingrijitorilor, pana la urma ajunge sa lupte impotriva lui Rod McCain si a fiului sau bleg, Vince, pentru a salva gradina zoologica, avandu-i alaturi pe Willa si pe ingrijitorii animalelor. Situatia devine si mai instabila atunci cand Rod McCain este impuscat accidental de unul dintre ingrijitori.
Totul depinde acum de solutiile pe care Rollo, Willa si angajatii le vor gasi pentru a salva gradina zoologica si pentru a ascunde accidentul lui Rod.

 Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii

DISEARA LA DIGI FILM vezi tot programul 20:00 Cum stii daca ai noroc? 22:05 Viciu inerent 01:05 Martor tacut 02:35 Inocenta
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.
go top