Al naibii tratament!

ANGER MANAGEMENT
Comedie
 
Regia: Peter Segal
Cu: Jack Nicholson, Adam Sandler
Durata: 101 minute
An: 2003

In comedia zgomotoasa a studiourilor Revolution, “Al naibii tratament!”, Adam Sandler si Jack Nicholson joaca rolurile unui pacient si, respectiv, ale unui terapeut, cu toate ca uneori este greu sa ii deosebesti.

Dupa o altercatie la bordul unui avion, in care blandul si manieratul Dave Buznik (ADAM SANDLER) isi iese din fire, acesta este condamnat de catre judecatoarea Daniels (LYNNE THIGPEN) sa urmeze sedinte de tratament pentru stapanirea nervilor, conduse de doctorul Buddy Rydell (JACK NICHOLSON), sedinte la care participa barbati si femei cu tulburari de comportament.

Metodele terapeutice neortodoxe folosite de Buddy ,provocatoare si brutale, il zapacesc complet pe Dave. Apoi, dupa o noua boacana, judecatoarea Daniels ii ordona lui Dave sa ia in serios sedintele de terapie caci altfel va ajunge la inchisoare. Buddy se muta cu Dave pentru a-l ajuta sa se lupte cu demonii din interiorul sau. Pe Buddy nu-l chinuie demonii deloc si se dezlantuie ori de cate ori are ocazia facand comentarii ireverentioase la adresa prietenei lui Dave, Linda (MARISA TOMEI), si impingandu-l pe Dave, putin cate putin, sa –si infrunte frustrarile trecute dar si pe cele din prezent. Insa Buddy merge prea departe si Dave trebuie sa decida daca se va retrage in carapacea lui sau daca va infrunta situatiile de unul singur. Oare, tratamentul incurcat si contradictoriu la care-l supune Buddy este conform cu ceea ce i-ar prescrie un doctor normal ?Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii

DISEARA LA DIGI FILM vezi tot programul 20:00 27 de rochii 21:55 Unde vei fi poimaine? 23:55 Povestea X a Americii 01:20 Trei crime
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.
go top