Ucigas cu suflet pur

MAN OF TAI CHI
Actiune, Drama
2013 Universal Studios, Village Roadshow Pictures Asia Limited, Tai Chi Man, LLC, China Film Group and Wanda Media. ALL RIGHTS RESERVED.
Regia: Keanu Reeves
Cu: Keanu Reeves,  Iko Uwais,  Tiger Hu Chen 
Durata: 105 minute
An: 2013

In debutul regizoral al lui Keanu Reeves, un barbat care studiaza arta Tai Chi – axata pe meditație mai mult decat pe lupta – Incearca sa se ridice la inaltimea asteptarilor maestrului sau. Dar, pentru a continua sa lupte in scoala Tai Chi, trebuie sa se asigure ca templul care o gazduieste va continua sa existe. Si, pentru o cauza nobila, aproape orice mijloace sunt justificate – mai ales cand un personaj de incredere se dovedeste a avea motivatii ascunse.

 Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii

Exception encountered while evaluating XTemplate code: WIDGET : /widgets/general/program-diseara/program-diseara ERROR : Webservice 'http://www.digi-film.ro/ws/epg/program_tv_uploaded.php' did not returned an array! 503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 1046190097


Varnish cache server

LINE : 282 FILE : /srv/www/websites/www.digi-film.ro/htdocs/classes/OneDB/OneDB_JSONCollection.class.php
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.
go top