Spion de cartier

UNDERCOVER BROTHER 
Actiune, Comedie
2002 Universal Studios. All Rights Reserved. 
Regia: Malcolm D. Lee 
Cu: Aunjanue Ellis, Billy Dee Williams, Dave Chappelle, Denise Richards, Eddie Griffin, Neil Patrick Harris 
Durata: 86 minute 
An: 2002

Eddie Griffin este spionul de cartier (Undercover Brother) care se deghizeaza pentru a fura de la bogati si a ajuta saracii. Activitatile sale sunt insa descoperite de B.R.O.T.H.E.R.H.O.O.D., o organizatie de spionaj determinata sa-l saboteze pe The Man si complicele sau, Mr. Feather (Chris Kattan), care influenteaza media in a umili oamenii de culoare si a distruge ideea de unitatea rasiala.

Organizatia de spionaj este condusa de The Chief (Chi McBride) care tipa in mod constant la subordonatii sai: Sistah Girl (Aunjanue Ellis), Conspiracy Brother (Dave Chappelle) si Smart Brother (Gary Anthony Williams). Cand un popular politician de culoare, Generalul Boutwell (Billy Dee Williams), organizeaza o conferinta de presa, posibil pentru a-si anunta candidatura la presedintie, dar care anunta in loc deschiderea unui restaurant fast-food, atunci B.R.O.T.H.E.R.H.O.O.D. il recruteaza pe Undercover Brother pentru afla daca nu se ascunde nimic in aceasta actiune. Spionul de cartier incepe astfel sa lucreze pentru The Man, dar curand acoperirea lui este dezvaluita, iar seducatoarea White She Devil (Denise Richards) este trimisa pentru a-l omori pe Undercover Brother folosindu-si farmecele.  

“Spion de cartier” a fost initial o serie animata pe Internet. Benzile satirice au fost create de John Ridley pentru un site. Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii

DISEARA LA DIGI FILM vezi tot programul 20:00 Oblivion. Planeta uitata 22:00 Asasin american 23:50 Cainele... sau viata! 01:30 Ucide-ti prietenii
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.
go top