Pagina opt

PAGE EIGHT
Drama, Thriller
Universal Studios. Inc. All Rights Reserved.
Regia: David Hare
Cu: Bill Nighy, Judy Davis, Michael Gambon
Durata: 90 minute
An: 2011

Nominalizat la Oscar pentru aceast film de spionaj, scriitorul David Hare ii prezinta pe Bill Nighy, Rachel Weisz, Michael Gambon, Judy Davis si Ralph Fiennes. Nighy interpreteaza rolului unui agent M15, al carui sef moare brusc, lasand in urma un dosar inexplicabil care pune sub amenintarea stabilitatea organizatiei. Intre timp, se iveste o sansa in momentul intalnirii cu vecinul lui (Weisz), care lucreaza in politica si se gandeste ca totul e prea frumos ca sa fie adevarat. Spionul este nevoit sa faca o miscare riscanta, sa plece de la locul de munca si sa isi paraseasca identitatea pentru a afla adevarul.

 Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii

DISEARA LA DIGI FILM vezi tot programul 20:00 Imperium 21:45 Gladiatorul 02:00 Drumuri americane 04:45 Marie Antoinette
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.
go top