Liga

THE LEAGUE OF EXTRAORDINARY GENTLEMEN
Actiune
2003 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.
Regia: Stephen Norrington 
Cu: Sean Connery, Stuart Townsend, Peta Wilson
Durata: 111 minute
An: 2003

Liga extraordinara a lui Quantermain e formata din Capitanul Nemo, vampirul Mina Harker, invizibilul Rodney Skinner, agentul secret american Sawyer, Doran Grey si Dr. Jekyll/Mr. Hyde si Richard Roxburgh care joaca roul recrutorului enigmatic M. Acum trebuie sa aiba incredere unul in altul si sa lucreze ca o echipa de dragul civilizatiei. Neavand prea mult timp la dispozitie, acestia vor fi transportati cu ajutorul extraordinarului submarin condus de Capitanul Nemo in Venetia, Italia. Aici, un barbat mascat, cunoscut si ca Fantom, planuieste sa saboteze conferinta unor lideri mondiali, punand in scena un domino de explozii.  

 Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii

DISEARA LA DIGI FILM vezi tot programul 20:00 Gravidul 21:50 Godzilla 01:15 Grimsby  02:30 Mesaj pentru tine
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.
go top