Judecatorul

JUDGE DREDD
Actiune
Cinergi Pictures Entertainment Inc., Cinergi Productions N.V. Inc. and Buena Vista Home Entertainment, Inc. All Rights Reserved.
Regia: Danny Cannon
Cu: Armand Assante, Rob Schneider, Sylvester Stallone
Durata: 96 minute
An: 1995

Intr-un viitor indepartat, Sylvester Stallone este cunoscut ca un judecator dur, dedicat sa faca dreptate. Ceea ce nu stie Judecatorul Dredd (Stallone) este ca un inamic periculos si un judecator corupt comploteaza sa preia puterea asupra orasului si sa il faca pe Dredd vinovat de o crima, tocmai pentru a nu ii impiedica sa isi puna planul in aplicare. Dredd ajunge astfel in inchisoare, dar ii ajuta pe Judecatorul Hershey, partenera sa si pe Fergie, prietenul sau, sa dezvolte un plan prin care sa ii opreasca pe baietii rai. 

 Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii

DISEARA LA DIGI FILM vezi tot programul 20:00 Oblivion. Planeta uitata 22:00 Asasin american 23:50 Cainele... sau viata! 01:30 Ucide-ti prietenii
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.
go top