Anastasia

ANASTASIA
Animatie, Drama
1997 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved. 
Regia: Don Bluth, Gary Goldman
Cu: Christopher Lloyd, John Cusack, Meg Ryan
Durata: 94 minute
An: 1997

Printesa Antasasia traieste intr-o lume incantatoare, cu palate elegante si petreceri grandioase. E anul 1916 si familia sa celebreaza 300 de ani de domnie in Rusia. Intoarcerea lui Rasputin din exil avea sa schimbe insa linistea familii Romanov, iar o revolutie cumplita cuprinde intreaga tara.

Cu ajutorul unui baiat curajos, Anastasia si bunica sa, imparateasa Marie, scapa de Rasputin. Insa in incercarea lor de a supravietui, drumurile lor se despart. Daca Marie se intoarce la Paris, Anastasia zace inconstienta si singura.

 Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii

DISEARA LA DIGI FILM vezi tot programul 20:00 27 de rochii 21:55 Unde vei fi poimaine? 23:55 Povestea X a Americii 01:20 Trei crime
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.
go top