Alegerea fanilor: Top 5 filme cu Naomi Watts

27 Martie 2015

Alegerea fanilor: Top 5 filme cu Naomi Watts

Fanii de pe pagina de Facebook Digi Film ne-au oferit, ca in fiecare saptamana, o serie de raspunsuri la intrebarile noastre cinefile.

De aceasta data i-am rugat sa aleaga cel mai bun film in care a jucat Naomi Watts, o actrita indragita de multi si care promite mult. Pentru ca trebuie sa existe doar un castigator, iata si rezultatele:  

5. Dream House

4. The Ring

3. Diana - difuzat in premiera de televiziune, in Romania, pe Digi Film

 

2. King Kong

 

1. The Painted Veil

 

Va invitam sa cititi si un portret al actritei realizat pe Digi Film. Veti afla detalii interesante despre cariera ei si filmele in care ne-a fascinat mereu.

In plus, pe Digi Play puteti sa o urmariti pe Naomi Watts in cinci filme de exceptie, aici: "We don't live here anymore", "We will meet a tall dark stranger", "The International", "Funny Games" si "Dream House".

Care este preferatul vostru?Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii

DISEARA LA DIGI FILM vezi tot programul 20:00 27 de rochii 21:55 Unde vei fi poimaine? 23:55 Povestea X a Americii 01:20 Trei crime
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.
go top