Alegerea fanilor: Top 5 cele mai bune comedii

06 Aprilie 2015

Alegerea fanilor: Top 5 cele mai bune comedii

Fanii de pe pagina de Facebook Digi Film ne-au oferit, ca in fiecare saptamana, o serie de raspunsuri la intrebarile noastre cinefile.

De aceasta data i-am rugat sa aleaga cea mai buna comedie pe care au vazut-o vreodata si pe care o recomanda oricui. Nu a fost usor, dar din zecile de propuneri, am ales castigatorii:

5. Friday

friday_movie.jpg

4. Nea Marin Miliardar

Nea-Marin-secvente-ro.jpg

3. Ace Ventura  (pe Digi Film ati putut urmari “Ace Ventura Junior”) 

aceventura1_1024x768.jpg

2. Hangover

The-Hangover-3-Poster.jpg

 1. American Pie

American_Reunion_Cast_2.jpg

In plus, pe Digi Play puteti sa o urmariti zeci de comedii pentru toate gusturile. Printre cele mai cunoscute se numara: “Warm bodies”, “Malavita”, “The Wedding”, “Last Vegas”, “Magic Mike”, “Hope Springs” etc.

Care este comedia voastra preferata?Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii

DISEARA LA DIGI FILM vezi tot programul 20:00 27 de rochii 21:55 Unde vei fi poimaine? 23:55 Povestea X a Americii 01:20 Trei crime
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.
go top