Alegerea fanilor Digi Film la Oscar® 2015: cel mai bun actor principal

29 Ianuarie 2015

Alegerea fanilor Digi Film la Oscar® 2015: cel mai bun actor principal

Fanii de pe pagina de Facebook Digi Film ne-au oferit, ca in fiecare saptamana, o serie de raspunsuri la intrebarile noastre cinefile.

De aceasta data i-am rugat sa aleaga dintre cei cinci actori nominalizati pentru premiul Oscar 2015 la categoria "Cel mai bun actor intr-un rol principal". Va reamintim ca acestia sunt: Steve Carell, Bradley Cooper, Benedict Cumberbatch, Michael Keaton si Eddie Redmayne. Iata alegerea fanilor Digi Film:

5. Eddie Redmayne

Actorul a fost nominalizat pentru rolul din "The Theory of Everything", film nominalizat si "Cea mai buna actrita in rol principal",  "Cel mai bun scenariu adaptat" si "Cea mai buna coloana sonora".

4. Michael Keaton

Actorul a fost nominalizat pentru rolul din "Birdman", film nominalizat si la categoriile "Cel mai bun film", "Cea mai buna editare sonora", "Cel mai bun mixaj de sunet", "Cinematografie", "Cea mai buna actrita in rol secundar", "Cel mai bun regizor" si "Cel mai bun scenariu original".

3. Steve Carell

Actorul a fost nominalizat pentru rolul din "Foxcatcher", film nominalizat si la categoriile "Cel mai bun regizor" si "Cel mai bun scenariu original" si "Cel mai bun actor in rol secundar". 

2. Benedict Cumberbatch

Actorul a fost nominalizat pentru rolul din "The Imitation Game", film nominalizat si la categoriile "Cea mai buna editare de film", "Cel mai bun design de productie", "Cea mai buna actrita in rol secundar", "Cel mai bun regizor", "Cea mai buna coloana sonora", "Cel mai bun scenariu adaptat" si "Cel mai bun film". 

1. Bradley Cooper

Actorul a fost nominalizat pentru rolul din "American Sniper", film nominalizat si la categoriile "Cel mai bun film" si "Cel mai bun scenariu adaptat". Va reamintim ca regizorul este actorul Clint Eastwood.

Nu uitati ca pe data de 22 spre 23 februarie, ora 2:00 noapte, Digi Film va transmite LIVE a 87-a editie a Premiilor Oscar.

Participa la concursul "Voteaza premiile Oscar 2015 si castiga un sistem Home Cinema!".

Care este alegerea ta?Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii

DISEARA LA DIGI FILM vezi tot programul 20:00 27 de rochii 21:55 Unde vei fi poimaine? 23:55 Povestea X a Americii 01:20 Trei crime
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.
go top