Digi Film recomanda Noaptea Alba a Filmului Romanesc 

12 Septembrie 2017

Digi Film recomanda Noaptea Alba a Filmului Romanesc 

 Digi Film si Digi24 sunt partenerii media principali ai evenimentului Noaptea Alba a Filmului Romanesc, ajuns la cea de 8-a editie si care se va desfasura pe data de 22 septembrie, in Bucuresti. Într-o singura noapte, în 8 locatii din Capitala, vor fi proiectate aproape 40 de filme de fictiune și documentare, de lung și scurt metraj.

Noaptea Alba a Filmului Romanesc va avea loc la Cinema Muzeul taranului, Cinema Elvire Popesco, Cinemateca Eforie, Cinema Gloria, J’ai Bistrot, Deschis Gastrobar, Unteatru și Gradina cu Filme. Spectatorii din București vor avea ocazia sa vada documentarele romanești care au cucerit publicul în marile festivaluri internationale din ultimul an: „Planeta Petrila”, „Ultimul Caldarar”, „Camera obscura” si multe altele.

Din programul editiei de anul acesta a Noptii Albe a Filmului Romanesc mai fac parte și peliculele Fixeur (r. Adrian Sitaru) – nominalizarea Romaniei la Oscar, Ana, Mon Amour (r. Calin Peter Netzer), Inimi cicatrizate (r. Radu Jude), Vara s-a sfarșit (r. Radu Potcoava), și Ultima zi (r. Gabriel Achim). Tot pe 22 septembrie, în Cluj, Noaptea Alba a Filmului Romanesc va aduce 3 proiectii speciale la Cinema Victoria. Programul complet va fi anuntat în curand. Intrarea este libera la toate proiectiile.

Pe 22 septembrie, Digi Film va asteapta la Noaptea Alba a Filmului Romanesc!Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii

DISEARA LA DIGI FILM vezi tot programul 20:00 In Bruges 21:45 Invadarea lumii : Batalia Los Angeles 23:40 ULTRAVIOLET 01:25 ANNABELLE
go top