Castiga invitatii la ShortsUp In Parc!

28 August 2014

Castiga invitatii la ShortsUp In Parc!

Sambata, pe 30 august, la Teatrul de Vara din Herastrau, va asteptam la “ShortsUP In Parc”, un eveniment-retrospectiva ce aduce la un loc cele mai populare filme scurte incluse in selectiile ShortsUP din 2013 – 2014.

In calitate de Partener Media al evenimentului, Digi Film va ofera sansa de a castiga una dintre cele 5 invitatii duble la seara “ShortsUP In Parc”.  Pentru a putea participa la Concurs, participantii vor indeplini urmatoarele conditii:

- sa intre pe pagina de Facebook Digi Film;

- sa gaseasca postarea de concurs cu o intrebare despre ShortsUP In Parc;

- sa raspunda la intrebare pana vineri la ora 12:00 pentru a intra in tragerea la sorti.

Fiecare raspuns corect reprezinta o inscriere in extragerea premiilor. Se va lua in considerare doar  primul comentariu postat de un utilizator.

Vineri, 29 august 2014, vor fi premiate, prin tragere la sorti, 5 raspunsuri corecte  - fiecare cu cate o invitatie dubla la ShortsUP In Parc, ce are loc la Teatrul de Vara din Herastrau, pe 30 august 2014.

Regulamentul concursului 

UPDATE: Castigatorii celor 5 invitatii duble sunt: Adeliana Armeanu (comentariul nr. 4), Cosmin Nadolu (comentariul nr. 20), Ana Maria (comentariul nr. 37), Anca Ghita (comentariul nr. 41) si Adelina Cojocaru (comentariul nr. 43). Felicitari! 

----------------

Despre eveniment

Acces public: Incepand cu ora 19:00

19:00 – Concert indie-pop al formatiei We Singing Colors;

21:00 – 23:00 - Proiectiile de scurtmetraje (cateva titluri):

- Julian (r. Matthew Moore, Australia, 2011) - Castigatorul Ursului de Cristal la Festivalul de Film de la Berlin,

- Dragoste la prima vedere (r. Mark Playne, Spania/Marea Britanie, 2011),

- Esarfa pierduta (r. Eoin Duffy, Irlanda, 2013), animatie premiata la L.A. Shorts Fest si nominalizata la European Film Awards,

- Problema Voorman (r. Mark Gill, UK, 2012) - marele castigator al Premiului Publicului de la Noaptea Lunga a Filmelor Scurte, scurtmetraj britanic nominalizat la Oscar (Martin Freeman si Tom Hollander).

DISEARA LA DIGI FILM vezi tot programul 20:00 27 de rochii 21:55 Unde vei fi poimaine? 23:55 Povestea X a Americii 01:20 Trei crime
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.
go top