Castiga o excursie la munte pentru tine si perechea ta!

05 Februarie 2014

Castiga o excursie la munte pentru tine si perechea ta!

Februarie este luna iubirii la Digi Film, asa ca ti-am pregatit un concurs pentru tine si pentru perechea ta. Surprinde-ti jumatatea cu o declaratie ca in filme si poti castiga una dintre cele doua excursii la munte, pentru doua persoane!

Concursul indragostitilor se desfasoara in perioada 7 - 14 februarie 2014, pe pagina de Facebook Digi Film sau pe site-ul www.digi-film.ro, prin intermediul unei aplicatii, in care iti poti surprinde perechea cu cea mai frumoasa declaratie de dragoste inspirata din filmele Digi Film, precum si cu o invitatie de a viziona impreuna filmul Digi Film.

Pentru a intra in concurs, acceseaza aplicatia pe website sau pe Facebook, trimite-i jumatatii tale sau unei persoane dragi o declaratie romantica inspirata din filmele Digi Film si invit-o sa urmariti impreuna filmul care va reprezinta, numai la Digi Film!

Fiecare declaratie de dragoste va intra automat in extragerea pentru unul dintre cele 2 Mari Premii, o excursie in doi la munte!

Inscrierile se fac pe site, in aplicatia de AICI, sau pe pagina de Facebook Digi Film, in aplicatia de AICI.

Participarea la concurs nu este conditionata de o relatie, astfel ca poti alege orice persoana draga cu care sa vizionezi un film la Digi Film si cu care sa petreci un weekend la munte.

Cele doua premii principale ale concursului sunt doua excursii in Poiana Brasov pentru doua persoane, ce includ cazare in hotel de patru stele, mic dejun, cina romantica, sampanie in camera si acces gratuit la sauna, piscina si jacuzzi. Fiecare castigator al marelui premiu isi va asigura, pe cont propriu, transportul dus-intors pana la Poiana Brasov.

In plus, avem si 10 premii secundare pentru tine, 10 seturi formate din cana, tricou si sapca Digi Film.

Regulamentul concursului poate fi consultat AICI.

Mult succes tuturor :)

UPDATE

Castigatorii concursului sunt:

Ristea Marinela - excursie la munte

Cosmin Marcu - excursie la munte

Veverita Vladimir - set cana, tricou, sapca Digi Film

Marian Marian - set cana, tricou, sapca Digi Film

Zamta Tiberiu - set cana, tricou, sapca Digi Film

Florin Mitroi - set cana, tricou, sapca Digi Film

Nicol Cxena - set cana, tricou, sapca Digi Film

Dudu Oana - set cana, tricou, sapca Digi Film

Ioana Andreea Filip - set cana, tricou, sapca Digi Film

Rabceansky Robert - set cana, tricou, sapca Digi Film

Criss Cristina - set cana, tricou, sapca Digi Film

Gaina Bogdan - set cana, tricou, sapca Digi Film

Va asteptam cu un mail la contact@digi-film.ro cu datele personale din buletin (nume, prenume, oras, serie de buletin), numar de telefon si adresa de email.

Castigatorii marelui premiu trebuie sa confirme pana cel tarziu luni, 17 februarie, ora 12:00, daca sunt disponibili in perioada 21-23 februarie. 

18.02.2014

Datorita faptului ca Dan. F. Dan, unul dintre castigatorii marelui premiu, nu a confirmat disponibilitatea pentru excursie in timpul stabilit prin regulament, am realizat o noua extragere si avem un nou castigator:

Dragos Voda -  excursie la munte (asteptam astazi un mail pe concurs@digi-film.ro cu datele de contact si confirmarea premiului)

20.02.2014

Din cauza faptului ca nici castigatorul celei de-a doua extrageri, Dragos Voda, nu a confirmat disponibilitatea pentru excursie in timpul stabilit prin regulament, am realizat o ultima extragere si avem un nou castigator:

Ristea Marinela - excursie la munte in weekendul 14 - 16 martie (asteptam astazi un mail pe concurs@digi-film.ro cu datele de contact si confirmarea premiului)

Felicitari si va multumim pentru participare!

DISEARA LA DIGI FILM vezi tot programul 20:00 Oblivion. Planeta uitata 22:00 Asasin american 23:50 Cainele... sau viata! 01:30 Ucide-ti prietenii
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.
go top