Digi Film te trimite la Victoria Film Festival

18 Iunie 2014

Digi Film te trimite la Victoria Film Festival

Digi Film este partenerul media principal ai celei de-a doua editii a Festivalului de Film Victoria, ce va avea loc intre 26 si 29 iunie 2014, in orasul Victoria, judetul Brasov. 

De aceea, va oferim sansa de a ajunge impreuna cu noi la festival, pentru a viziona filme romanesti vechi si noi, cele mai bune scurt-metraje aflate in competitie si documentare de exceptie

Pentru a putea participa la Concurs, participantii vor indeplini urmatoarele conditii:

In fiecare zi in perioada campaniei 19 - 22 iunie 2014, la ora 9:00 AM, se va afisa pe pagina de Facebook Digi Film, www.facebook.com/DigiFilm o intrebare privind Festivalul de Film Victoria.

Participantii vor avea 3 variante de raspuns si pot raspunde la fiecare intrebare, zilnic, in perioada concursului, din 19 iunie 2014, incepand cu ora 09:00 si pana in 22 iunie 2014, ora 21:00.

Fiecare raspuns corect la intrebarile din concurs (un raspuns pe intrebare) reprezinta o inscriere in plus in extragerea premiilor. Astfel, participantii care au raspuns corect la toate patru intrebarile, vor avea patru sanse in concurs. Se va lua in considerare doar  primul comentariu postat la fiecare intrebare.

Luni, 23 iunie vor fi premiate, prin tragere la sorti, 5 raspunsuri corecte  - fiecare cu cate o invitatie dubla la Festivalul de Film Victoria, ce are loc in orasul Victoria, judetul Brasov, in perioada 26 - 29 iunie 2014.

Regulamentul concursului poate fi consultat AICI.

Castigatorii concursului ""Digi Film te trimite la Victoria Film Festival!"

1. Balba Marius - O invitatie dubla la Victoria Film Festival
2. Iasmin Marisescu - O invitatie dubla la Victoria Film Festival
3. Rapeanu Ioana - O invitatie dubla la Victoria Film Festival
4. Jurcut Tibi - O invitatie dubla la Victoria Film Festival
5. Georgi Anne - O invitatie dubla la Victoria Film Festival

Lista cu toti participantii la concurs poate fi consultata AICI

Felicitari tuturor si va rugam sa ne trimiteti, cat mai repede, un e-mail pe adresa concurs@digi-film.ro cu datele voastre de contact (nume, prenume, adresa, telefon, serie/nr CI). Va multumim!


DISEARA LA DIGI FILM vezi tot programul 20:00 27 de rochii 21:55 Unde vei fi poimaine? 23:55 Povestea X a Americii 01:20 Trei crime
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.
go top