Digi Film te trimite la ShortsUP Festival

23 Iunie 2014

Digi Film te trimite la ShortsUP Festival

Digi Film sustine competitia ShortsUP Audience Award din cadrul "Noaptea Lunga a Filmelor Scurte", evenimentul-maraton care va aduce la un loc cele mai premiate scurtmetraje din ultimul an, de pe 28 iunie.

De aceea, va oferim sansa de a ajunge impreuna cu noi la festival, pentru a viziona scurtmetrajele anului si pentru a le vota. 5 dintre voi vor fi norocosii castigatori a unei invitatii duble la eveniment.

Pentru a putea participa la Concurs, participantii vor indeplini urmatoarele conditii:

In fiecare zi in perioada campaniei 23 - 25 iunie 2014, la ora 9:00 AM, se va afisa pe pagina de Facebook Digi Film, www.facebook.com/DigiFilm o intrebare privind ShortsUP Festival.

Participantii vor avea 3 variante de raspuns si pot raspunde la fiecare intrebare, zilnic, in perioada concursului, din 23 iunie 2014, incepand cu ora 09:00 si pana in 25 iunie 2014, ora 21:00.

Fiecare raspuns corect la intrebarile din concurs (un raspuns pe intrebare) reprezinta o inscriere in plus in extragerea premiilor. Astfel, participantii care au raspuns corect la toate patru intrebarile, vor avea patru sanse in concurs. Se va lua in considerare doar  primul comentariu postat la fiecare intrebare.

Joi, 26 iunie vor fi premiate, prin tragere la sorti, 5 raspunsuri corecte  - fiecare cu cate o invitatie dubla la ShortsUP Festival, ce are loc la Gradina Botanica, Bucuresti, in 28 iunie 2014.

Regulamentul concursului poate fi consultat AICI.

Castigatorii concursului "Digi Film te trimite la ShortsUP Festival!"

1. Rusu Ciprian
2. Mihai Marin
3. Irina Popa
4. Aly Na
5. Gooby Moldo

 


Lista cu toti participantii la concurs poate fi consultata AICI

Felicitari tuturor si va rugam sa ne trimiteti, cat mai repede, un e-mail pe adresa concurs@digi-film.ro cu datele voastre de contact (nume, prenume, adresa, telefon, serie/nr CI). Va multumim!

DISEARA LA DIGI FILM vezi tot programul 20:00 Oblivion. Planeta uitata 22:00 Asasin american 23:50 Cainele... sau viata! 01:30 Ucide-ti prietenii
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.
go top