Castiga promotionale originale „Arma mortala”!

04 Decembrie 2017

Castiga promotionale originale „Arma mortala”!

Un serial exploziv, plin de adrenalina si scene amuzante! Intrand in cel de-al doilea sezon, serialul “Arma mortala” combina actiunea si drama cu prietenia si umorul, urmarind aventurile lui Riggs si Murtaugh. Relatia celor doi parteneri evolueaza rapid intr-o prietenie care s-ar putea sa ii scoata din multe situatii periculoase in viitoarele misiuni.

Dar cat de bine cunosti experientele celor doi detectivi? Ce secrete stii din culisele ultimului sezon? Urmareste la Digi Film sezonul 2 al serialului “Arma mortala”, in fiecare joi, de la ora 20:00 si testeaza-ti cunostintele despre celebrul serial! 

Raspunsurile corecte intra in extragerea din 22 decembrie, premiile constand in promotionale originale din seria „Arma mortala”: 10x desfacatoare de sticle, 10x cani si 10x tricouri.

Regulamentul concursului este disponibil AICI.
Succes!

DISEARA LA DIGI FILM vezi tot programul 20:00 Dragoste cu preaviz 21:40 Matrix - Reincarcat 23:55 Gladiatorul 00:00 Super-rai
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.
go top