Castiga invitatii la festivalul de film digital Kinofest

23 Septembrie 2014

Castiga invitatii la festivalul de film digital Kinofest

Intre 26 si 28 septembrie are loc Kinofest, festival de film digital ce se va desfasura in patru locatii din Bucuresti.

In calitate de partener media principal, Digi Film va ofera cinci invitatii duble, valabile pentru toate cele trei seri in care se desfasoara evenimentul. Pentru a intra in tragerea la sorti, participantii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

-sa intre pe pagina de Facebook Digi Film;

-sa gaseasca postarea de concurs cu o intrebare despre Kinofest;

-sa raspunda corect la intrebare pana joi, 25 septembrie 2014, ora 12:00.

Fiecare raspuns corect reprezinta o inscriere in extragerea premiilor. Se va lua in considerare doar primul comentariu postat de un utilizator.

Joi, 25 septembrie, vor fi premiate, prin tragere la sorti, 5 raspunsuri corecte  - fiecare cu cate o invitatie dubla la evenimentul Kinofest, ce are loc la Bucuresti, in perioada 26-28 septembrie 2014. 

REGULAMENTUL CONCURSULUI

Astfel, va asteptam la Cinemateca Union, Energiea Pub, Centrul Cultural Independent Carol I si la Gradina cu filme, pentru a urmari impreuna peste 200 de scurtmetraje aduse in premiera in Romania in cadrul celei de-a opta editii Kinofest.

UPDATE

Castigatorii sunt: Dani Giuca, Neagu Cosmin Alexandru, George Geo, DiDi Nutza si Cristina Harabagiu.

DISEARA LA DIGI FILM vezi tot programul 20:00 Oblivion. Planeta uitata 22:00 Asasin american 23:50 Cainele... sau viata! 01:30 Ucide-ti prietenii
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.
go top