logo
concurs 7-22 decembrie
câştigă
promoţionale originale
'Arma Mortală'!
vezi premiile

Un serial exploziv, plin de adrenalină şi scene amuzante! Al doilea sezon cu Riggs si Murtaugh se lasă cu mai multă acţiune, mai multă distracţie si mai multă tensiune.

Dar cât de bine cunoști experiențele celor doi detectivi? Ce secrete știi din culisele ultimului sezon?

Urmărește la Digi Film sezonul 2 al serialului “Arma mortală”, în fiecare joi, de la ora 20:00 și testează-ți cunoștințele despre celebrul serial!

Răspunsurile corecte intră în extragerea din 22 decembrie, premiile constând în promoţionale originale din seria “Arma mortală”:

bottle opener
10
x
desfăcătoare
de sticle

cup
10
x
căni

tshirt
15
x
tricouri

Întrebarea 1 din 5
Unde ajung Riggs şi Murtaugh la începutul sezonului 2?
q1
Întrebarea 2 din 5
Ce descoperă cei doi poliţişti la un centru SPA, în episodul 2?
q2
Întrebarea 3 din 5
Ce specialitate medicală are dr. Cahill?
q3
Întrebarea 4 din 5
Unde lucrează Karen Palmer?
q4
Întrebarea 5 din 5
Care e numele fiicei lui Murtaugh?
q5

*Câmpuri obligatorii

   Sunt de acord expres si neechivoc ca RCS & RDS SA, cu sediul in Str. Dr. Staicovici nr. 75, Forum 2000 Building, Faza I, et. 2, sector 5, Bucuresti, inregistrat in Registrul Comertului sub nr. J40/12278/1994, CUI 58888716, inregistrat sub nr. 15643 in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal („Operatorul”) sa prelucreze datele mele cu caracter personal, respectiv nume, prenume, numar telefon, adresa de email, localitate, judet, in scopul desfasurarii campaniei “Castiga promotionale originale ‘Arma Mortala’” , pe durata acestei campanii. Am cunostinta despre dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul la informare, dreptul de a nu fi suspus unei decizii individuale si dreptul de a ma adresa justitiei, conform Legii nr. 677/2001, care se exercita prin cerere scrisa, data si semnata, inaintata Operatorului, cu exceptia dreptului de a ma adresa instantei, care se exercita prin cerere scrisa inaintata instantei de judecata competente.
   Sunt de acord cu faptul că prelucrarea datelor mele cu caracter personal reprezintă o condiție esențială și obligatorie pentru înscrierea și participarea la campania “Caştigă promoţionale originale ‘Arma Mortală’”.